BakelsSolar

Al 15 jaar specialist in zonnepanelen

Zonnepanelen met aandacht

Allereerst supersnelle actie: van informatieaanvraag per mail tot en met het plaatsen van de zonnepanelen: 2 weken!

Na de aanvraag stond Theo binnen 2 dagen op de stoep, een dag later was de offerte binnen, na goedkeuring van ons heeft Theo de panelen besteld. De panelen waren snel geleverd en de afspraak om ze te leggen zo gemaakt.

Heel fijn dat er zo snel en accuraat gewerkt wordt, worden wij blij van. De panelen zijn prachtig, ze liggen er keurig op en de mannen werken lekker door. Kortom wij zijn heel tevreden. Theo, bedankt voor de prettige en succesvolle samenwerking. 

Rob en Saskia

Jan Evert de Graaf

De Fa.Bakels heeft bij ons 16 zonnepanelen geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject, vlotte reactie op ons verzoek voor een offerte, op vakkundige wijze de panelen op het dak geplaatst en de bekabeling naar de meterkast netjes uitgevoerd

Peter Kalk

Goede en snelle service, in een dag alles geplaatst en aangesloten. Plus goed advies vooraf over de mogelijkheden van de SolarEdge omvormer in combinatie met SolarEdge optimizers.

Engel Andriessen

Ben super tevreden over Theo Bakels van BakelsSolar. Eerst een huisbezoek om een offerte op te maken. Al onze vragen werden beantwoord. Toen snel een offerte. Vrijdag 5 april zijn er 12 zonnepanelen op ons dak geplaatst. Super blij mee omdat met iets andere beugels er wel 5 op een rij konden. Theo werkt netjes en snel en ruimt daarna zelf alles op. Er is geen aanbetaling nodig . Super ik kan Theo een ieder aanbevelen.

Jac Huysmans

Theo is een echte vakman. En bij het inmeten klom hij gelijk het dak op om alles in te meten. en maakte en passant ook nog even de dakgoot schoon.Terwijl andere partijen dat niet doen. Maar dat maakt nou juist het verschil in vakmanschap! Meten is immer weten.

Marcel Dekker

Theo en zijn compagnon van BakelsSolar hebben vakkundig en snel werk geleverd. We hebben een plat dak en de panelen doen het ondanks het minder zonnige weer al prima. Op de app kan je precies volgen wat welk paneel produceert en of het een goede zonenergie dag is of niet. Het is leuk om te zien dat de meter terugdraait in plaats van vooruit! Rommel is ook netjes opgeruimd, ze werken schoon en leveren een mooi eindresultaat.

Irene Weijers

Zeer tevreden over voortvarende aanpak van het hele traject van offerte tot en met uitvoering.

 

Henk Heuff

Fa Bakels heeft bij mij 24 panelen geplaatst en de bekabeling over behoorlijke afstanden door de kruipruimtes netjes onzichtbaar weggewerkt.  Fa Bakels was snel ter plaatste voor een offerte op maat en ook snel met levering en realisatie. Kortom vakwerk, goed gedaan, respect!!

Gerard Zitman / 8-3-2020

Wat mij betreft is BakelsSolar een uitstekende en betrouwbare firma om zaken mee te doen. Voordat Theo bij mij aan de slag ging, was ik vergevorderd met een andere zonnepanelen leverancier, een groot “professioneel” bedrijf met een prachtige website (niet uit WijkbD). Na een teleurstellende voortgang contract verbroken en kwam ik via een tip bij Theo terecht, een verademing. Al in het eerste gesprek incl. schouwen kwam hij met oplossingen en adviezen waaronder het subliem wegwerken van de stroom kabel tot aan de meterkast.

De plaatsing van de panelen, omvormer, optimizers en noem maar op is zeer vakkundig gedaan, afspraken komt hij na, nazorg – indien nodig - ongetwijfeld ook.

Waar mogelijk zal ik je aanraden!

Karin Sanders

"BakelsSolar heeft 9 zonnepanelen op ons dak gelegd. We hebben een rond dak dus dat was een nieuwe uitdaging, maar het resultaat ziet er prachtig uit. Heel fijn want het oog wil tenslotte ook wat. De communicatie met Theo Bakels was heel prettig, hij reageerde altijd snel en professioneel. Onze zonnepanelen werden erg snel geleverd en daarna konden Theo en zijn collega gelukkig een week later al langskomen om ze te installeren. Ze  hebben vakkundig werk geleverd, ook de kabels naar binnen zijn netjes afgewerkt. Verder is de SolarEdge app erg fijn om precies bij te kunnen houden wat de opbrengst van je panelen is. Kort samengevat: absoluut een aanrader!"

Joke en Cees van Haaren

Wij zijn meer dan tevreden over het goede advies vooraf en de professionele uitvoering daarna van de plaatsing van 16 zonnepanelen op het platte deel van ons huis.

Het is een zeer verzorgd en fraai geheel, zeker ook omdat de zijkanten met panelen afgedicht zijn. Ook mooi uitgevoerd is de plaatsing van de omvormer en  bekabeling.

Wij bevelen jou zeker bij anderen aan.

K. Bocker

Ons zonnepanelen traject met Theo is zeer positief verlopen. Theo komt langs, klimt op het dak, doet een voorstel en voert dat uit. Heel prettig dat alles in een hand is en dat je weet wie het werk komt uitvoeren, een vakman, die werkt met goed materiaal.

Thea van Zeben

Op 30 augustus heb ik de heer Theo Baksels verzocht om advies en offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van mijn huis. Op 10 september, een kleine twee weken later kunnen deze panelen hun werk doen en zorgen dat mijn elektriciteitsrekening omlaag gaat.
Het hele traject heb ik als erg prettig ervaren. Snelle reactie,  goed advies, het plaatsen was in minder dan een dag gedaan.  Geen rommel.  En erg vriendelijke benadering.

S. Groot

Zeer professionele manier van werken en meedenken met je opdrachtgever! Vanwege marktomstandigheden snel geschakeld naar alternatief en vervolgens besteld en geplaatst binnen 1 week. Ook heel goed advies gekregen voor optimizer en het secuur installeren van alle panelen en omvormer heeft bij ons tot opperste tevredenheid geleid. BakelsSolar is echt een aanrader !!!!!

W. van der Heden

Theo Bakels heeft op vakkundige wijze bij ons zonnepanelen geplaatst. De aansluiting naar de meterkast in ons oude huis was lastig ; hij heeft dat echter voortreffelijk opgelost. Wij zijn niet alleen tevreden over de uitvoering van het werk, minstens zo belangrijk vinden wij het dat hij afspraken na komt en nadien bereikbaar bleef voor vragen.

Ferry Nieuwstad

Ik ben zeer content over informatie vooraf, installatie en nazorg van Bakels Solar. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Samen met buurman 20 panelen op dak gelegd.

Peter van wamel

Gebeld, geplaatst en het werkt perfect en service is perfect en geen rommel alles perfect geinstalleerd door bakels solar

 

Tessa Terstegen van Aalst

Vakman die zich aan z'n afspraak houdt, tevens een duidelijk en rustig persoon die weet waar hij het over heeft.

H. Melkert

Bedankt voor de professionele manier van samenwerking en de  zeer vlotte levering en plaatsing van de zonnepanelen.

daar kan de branche een voorbeeld aan nemen.

Wij zullen u zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.

E. Hendriks

Bakels Solar heeft zonnepanelen op ons dak gelegd. In de voorfase maakten we kennis met Theo en hij is een betrouwbare man, die met je meedenkt. Theo en zijn collega hebben samen de zonnepanelen gelegd en zijn harde werkers en prettig in de omgang. Uiteindelijk pasten er meer zonnepanelen op ons dak dan in eerste instantie door derden is aangegeven. Bakels Solar zoekt de mogelijkheden met het meeste rendement. Bij het mailen van een vraag reageert Theo heel snel. Het hele traject liep als een trein. We zijn er blij mee.

Wim de Rijk/Anne-Mieke Hijman

Over zowel de uitleg vooraf als het vakkundig aanbrengen van de
zonnepanelen zijn wij heel enthousiast.
Ten opzichte van andere bedrijven die ons ook van een offerte voorzagen,ging de voorkeur toch naar Bakels Solar uit.
Wij bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan.

Erik Reijniers

Iedereen kan ik Theo Bakels aanbevelen, hij levert gewoon uitstekend werk af, werkt vlot en heeft alles helemaal naar wens uitgevoerd.

Margret Mesman

Theo Bakels is een vakman die goed adviseert, snel reageert, netjes werkt , kijkt naar passende oplossingen en prettig in het contact is. Kortom een  zonnige aanrader!

Han van de Leemkolk

Geachte heer Bakels, Beste Theo, Ik ben uitermate tevreden over de offerte en het werk ten behoeve van de plaatsing van de zonnepanelen. Het lukt mij niet als digibeet om een revieuw te schrijven. Maar ik hoop dat dit berichtje je ook tevreden stemt. Nogmaals dank,

Miranca de Bie

20-3.2020 heeft Bakels Solar Theo Bakels 8 zonnepanelen geplaatst. Zeer tevreden over voortvarende aanpak van het hele traject van offerte tot en met uitvoering. Heb je naam al genoemd bij verschillende mensen!

Robbie van den Heuvel

Via Bakels Solar een offerte gevraagd voor het leveren en monteren van zonnepanelen. Kreeg snel een antwoord en een bezichtiging om te meten hoeveel panelen er op het dak konden. Uiteindelijk 11 panelen geworden die al een week later gemonteerd werden!! Panelen doen het goed en alles netjes gemonteerd! Zeer tevreden over de geleverde informatie, communicatie en het eindresultaat!! Zeker aan te bevelen!! BakelsSolar nogmaals bedankt!! 

G.J. van eck

Wij hebben jouw manier van werken over het gehele traject van offerte aanvraag tot en met de oplevering
als zeer prettig en kundig ervaren. Je werkt uiterst secuur, gebruikt de betere materialen (merkproducten) en
niet onbelangrijk je hebt een korte doorlooptijd.
Wij zijn blij met onze PV-installatie en dat we voor Bakels Solar hebben gekozen.
zonnige groet,

Imar en Marsha Meijer:

De rijke 6K SolarEdge configuratie met 18 AEG zonnepanelen en optimizers zal ons heel veel kilowatts gaat opleveren in de komende jaren. BakelsSolar staat voor kwaliteit en een goede prijs-prestatieverhouding. Van offerte tot oplevering zijn we vakkundig geïnformeerd. En de adequate aanpak en flexibiliteit van Theo zorgt voor een korte doorlooptijd. Dank je wel voor de service Theo. En laat de zon ️ nu maar schijnen!!

Jan Coen

De heer Bakels ziet direct mogelijkheden om zonnepanelen te plaatsen. Hij adviseert op basis van ervaring over de technische aspecten en de dingen die je wel of juist niet moet doen. Hij komt zijn afspraken na en werkt nauwkeurig en snel. Degelijke installateur uit de regio.